Bijles, huiswerkbegeleiding, remedial teaching, coaching.

Bijles, huiswerkbegeleiding, remedial teaching, coaching. Waarom?

Als je als leerling vastloopt met je huiswerk, is daar meestal wel een ouder die je helpt of een vriend. Als je als ouder ook ‘gewoon’ ouder wilt zijn, is hulp van buitenaf vaak een hele opluchting. Ouder en kind, puber kunnen op een meer ontspannen manier met elkaar omgaan.
Stap twee in dit proces is begeleiding gaan zoeken. Dan komt de volgende vraag; wie, wat, waar, wanneer en hoeveel kost het? Een rondje navragen bij vrienden, familie en collega’s helpt al vaak. Je krijgt nuttige adressen en tips van mensen die ervaren hebben dat het werkt. Ook ga je waarschijnlijk zoeken op internet. Misschien ben je wel op deze manier op deze site terechtgekomen… Wees welkom en snuffel een beetje rond, voel of er ‘een klik’ is. Je kunt altijd een berichtje sturen of een kennismakingsgesprek aanvragen. Aan het laatste zijn kosten verbonden. 

Wil je vooral je geheugen trainen, zodat je beter en sneller en makkelijker zaken kunt onthouden, als Jungle Memory Coach zijnde, kan ik dit van harte aanbevelen.

button, plezier in leren

Heb je weinig tijd, maar wil je wel extra begeleiding, dan is de onlineleeromgeving van Mijn Superkracht misschien iets voor jou.
Je ‘leert’ van alles in het leven.
Wat zou het toch fijn zijn, als je dat ervaart als ‘Jolly’.